USI CAMERE FRIGORIFICE


Conceptul de instalare a unei uși ermetice pentru aplicații la camere frigorifice este perfect justificat deoarece în caz de funcționare defectuoasă efectele sunt evidente și imediate: formarea de gheață pe echipamentele din camerele frigorifice care funcționează permanent și astfel o pierdere necontrolată de energie și bani.

Ușile oferite de Atent Concept sunt proiectate pentru a izola complet zonele frigorifice de exterior și de a-si indeplini functiunea lor in fiecare moment, chiar și în condiții extreme de trafic.

Usile sunt construite cu cea mai moderna tehnologie, avand durabilitate demonstrata, uși foarte apreciate de către multe domenii din industrie, printre altele, pentru că doar cu o întreținere preventivă minimă sunt capabile de funcționare continua timp de decenii.

Din gama de produse Atent Concept: usi pentru camere frigorifice (racire sau congelare) folosite în industria alimentara, depozite frig si centre logistice. Usi batante sau glisante, rulouri, usi  rapide, ermetice sau semiermetice, echipate cu automatizari sau pregatite pentru control acces si dotate cu accesorii conform cerintelor proiectului, trape evacuare fum la camere frigorifice.

http://www.atentconcept.ro/lang/ro/Usi_camere_frigorifice.html

Tane Hermetic TFP si SOB sunt usi batante aplicate ermetice simple sau duble pentru camere frigorifice si camere de uscare, izolate  la interior cu spuma poliuretanica densitate 50kg/m3, grosimi 90mm, 120mm, 160mm, finisaj tabla otel zincat vopsit, inox sau pvc; optional încuietoare.



Tane Hermetic TH3 este usa glisanta ermetica simpla sau dubla pentru spatii frigorifice comerciale sau industriale si camere de uscare, pentru trafic intens.



Tane Hermetic GM3P - usa glisanta ermetica industriala pentru camere cu atmosfera controlata.


http://www.atentconcept.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu